perzonalize

Slapen doet iedereen… maar er slaapt maar één iemand zoals jij. Jij slaapt op jouw manier. Daarom is het tijd voor jouw eigen, unieke matras. Met behulp van ons MyScan meetsysteem maken we een 3D-meting van je lichaam. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw persoonlijke slaapvoorkeur en lichaamsbouw. Onze matrassen zijn voorzien van het Tube Layer System, met tien of veertien instelbare tubes. De uitslag van de 3D-scan bepaalt vervolgens de stevigheid van deze tubes en wordt zo volledig op jouw lichaam afgestemd, zodat je precies díe ondersteuning krijgt die jij nodig hebt.

Ervaar jouw persoonlijke matras in 3 stappen!

  1. Scan jouw lichaam
  2. Jouw persoonlijke tubes worden geconfigureerd
  3. Geniet van jouw matras

Wil je ook ervaren wat een persoonlijk aangemeten matras voor jou kan betekenen?

Maak dan nu een afspraak voor een MyScan meting. Configureer samen met jouw slaapadviseur jouw persoonlijke, op maat gemaakte matras.

Maak een afspraak

De perfecte ondersteuning dankzij het gepatenteerde Tube Layer System

Het gepatenteerde Tube Layer System (TLS) combineert drukverlagend slapen met optimale ondersteuning. Door de ergonomisch gekozen plaatsen, tussen de gel-visco schuimlaag en pocketveren van het matras, zorgen de tubes voor perfecte persoonlijke ondersteuning en balans. Zo beschikt de Perzona Individual 14 matras over een Tube Layer System van 10 cm drukverlagend schuim met 14 tubes. Met behulp van het Perzona MyScan meetsysteem wordt snel en eenvoudig bepaald welke van de 5 hardheden je waar nodig hebt.

De Perzona MyScan houdt daarbij rekening met lengte en breedte van o.a. jouw schouders, onder- en bovenrug, heup en boven- en onderbeen. Na het meten krijg je direct advies en beleef je de ondersteuning die écht bij jou past.

Daarom is geen Perzona matras hetzelfde. Met 14 zones en meer dan 500.000 mogelijkheden heeft het Tube Layer Systeem (TLS) voor jou altijd de perfecte oplossing voor een goede nachtrust.

537.824 variaties

Genieten van een zorgeloze nachtrust op maat

Verleng de standaard 2 jaar garantie op matrassen en boxsprings tot 15 jaar garantie door je product aan te melden via het product registratieformulier.

Wij beloven je perfect gepersonaliseerd slaapcomfort, die wij je door middel van de 100 dagen omruilgarantie niet alleen beloven, maar ook garanderen.

Vraag je Perzona adviseur naar de voorwaarden.

Omdat je ondersteuningsbehoefte in de loop der jaren kan veranderen kun je je Perzona Individual matras doorlopend aanpassen. Je kunt altijd terecht voor een gratis meting bij een Perzona adviseur.