Meten is weten

Meten is weten

Geen mens is gelijk, iedereen heeft zijn eigen unieke bouw en slaapvoorkeur, voor de juiste ondersteuning is het belangrijk om dat als uitgangspunt te nemen voor het kiezen van jouw matras. Daarom is er dus niet 1 matras voor iedereen maar geloven wij in ieder zijn eigen matras. Dat begint dus vanzelfsprekend bij jou. Meten is weten betekent dat we middels een MyScan de belangrijkste maten van je lichaam scannen en samen met je slaapvoorkeur jouw persoonlijke matrasconfiguratie bepalen. Zo kunnen wij een matras op maat samenstellen dat volledig is afgestemd op jouw lichaam, jouw slaap en jouw wensen.

Persoonlijk matras dankzij uniek myscan meetsysteem

Om een geheel persoonlijk matras te kunnen samenstellen moet er natuurlijk eerst een meting van je lichaam worden gemaakt. Met ons unieke, gepatenteerde MyScan meetsysteem maken wij een 3D-meting van je lichaam. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw persoonlijke slaapvoorkeur. Onze matrassen zijn voorzien van het Tube Layer System, met tien of veertien instelbare tubes. De uitslag van de 3D-scan bepaalt vervolgens de stevigheid van deze tubes en wordt zo volledig op jouw lichaam afgestemd, zodat je precies díe ondersteuning krijgt die jij nodig hebt. Zo zal bijvoorbeeld een persoon met een brede schouder- en/of heupbreedte een stevigere hardheid van de tubes nodig hebben rondom deze zones voor de juiste ondersteuning. Daarnaast is jouw favoriete slaaphouding ook van belang voor het matras advies en kan deze dus worden meegenomen in de meting. Ben je bijvoorbeeld een rugslaper? Dan is een extra ondersteuning door middel van hardere tubes in de onderrugzone aan te raden.

 

Ervaar jouw persoonlijke matras in 3 stappen

  1. Scan jouw lichaam
  2. Jouw persoonlijke tubes worden geconfigureerd
  3. Geniet van jouw matras

Wil je ook ervaren wat een persoonlijk aangemeten matras voor jou kan betekenen? Maak dan nu een afspraak voor een MyScan meting. Configureer samen met jouw slaapadviseur jouw persoonlijke, op maat gemaakte matras.

 

 

Terug naar Slaapadvies